Mennyire nagy pocséklás minden nap tiszta pizsit felvenni?
Figyelt kérdés
Nem tudok csak teljesen tiszta pizsiben aludni. Próbáltam 2 napig legalább egyben kihúzni, de nem tudtam elaludni benne. Ez szerintetek felesleges hülyeség? Vagy van aki így csinálja?okt. 10. 09:14
1/6 anonim válasza:
Nekem felesleges lenne. Lefekvés előtt fürdöm, zuhanyzom, úgyhogy tiszta vagyok. Nem vagyok izzadós, reggel frissen, tisztán kelek.
De aki izzadós, annak lehet, hogy naponta kell cserélni.
2/6 anonim válasza:
Ha nem érzed jól magad benne, vagy izzadós vagy, nem pocsékolás.
3/6 anonim válasza:
Szerintem pocsekolas de nem nagy. Csak a mosasi viz ami elmegy meg a pizsik hamarabb hasznalodnaknel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__12820100-h..
4/6 mindentudó99 válasza:
Meztelenúl kell aludni . Úgy legkényelmesebb.
5/6 anonim válasza:
En poloban meg rovid nadragban szoktam aludni. Polobol minden este tisztat veszek, a nadragot ketszer vagy maximum haromszor felveszem.
6/6 anonim válasza:
Nálunk is minden nap cserélve van a pizsi. Kisfiam és a férjem is izzadós, szóval nekik alapból csere, én is cserélem, én meg azért mert ha este lefürdök akkor nem szívesen veszem vissza a tegnap hordott pizsit. Én nem érzem pocsékolásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!