Sima szappannal is elegendő egy műanyag wcülőket fertőtleníteni?
Nem azeretnék aggressziv vegyszereket használni erre a celra hanem olyat amitől nem lesu bajo ha rosszul csinálom vagy ha rákerül a bőrömre.
Aki nem használ vegyszert mit használ helyette?
Kézmosó szappant, mowogatószert (nem folyekony)használtok erre, akinek szinten műanyag ülökeje van?
Nem eleg hisz nem fertőtlenít. Domestos, flóraszept, hipó.
Használj kesztyűt
Sose hypoztam, domesztoszoztam az ülőkèt. Igaz nem fertőtlenít.
De a nagywc után sem fertőtleníted a fenekedet, a kezeddel mindent tapperolsz, oda is "csak" szappant használsz.
A steril felületen gyorsan szaporodnak a baktèriumok. Sztem senki sem fertőtleníti agyba főbe az ülőkèt, ergo nem attól szedsz össze valamit, pláne otthon.
Tisztíthatod sima szappannal, mosogatószerrel is, de az nem fertőtlenít, csak tisztít.
Ha nem akarsz hipózni vagy ugyanilyen hipó tartalmú más anyagot használni pl. Domestos-t, akkor vegyél fertőtlenítő törlőkendőt!
A DM-nek a denkmites törlőkendője olcsó és jó. Én ezt szeretem. De használhatsz alkoholos felületfertőtlenítőt is sokféle van mindkét változatból.
Utolsó, gondoltam a Dehmitre de elolvastam a tajekoztatot de ez is maceras, előszőr lekell tisztítani es utana lehet csak hasznalni ezt, es szintén veszélyfaktoros ha bőrre szembe kerül.
De ha megkérhetlek, leírnád hogyan használod ezta 200+ftow dehmit kendőt (a proceduráját)
Én domestos törlőkendőt használok erre. Szépen letörlöm vele és már mehet is a kukába.
Örülök hogy segíthettem!
#8 Előbb sima szappanos vízzel, szivaccsal le szoktam mosni, leöblítem, utána törlöm át azzal a törlőkendővel. De oda van téve a mosdókagylóhoz, hogy ha vendég van és ő szeretné használni akkor megtehesse (van olyan barátunk aki sehol nem szeret mosdót használni ha nem ő takarította).
Nem szeretek takarítani, a lehető leggyorsabban, legrövidebb idő alatt szeretem elintézni. Fogok egy takarítós szivacsot, azzal lemosom amit kell, utána vagy a kiöblített szivacsra teszek kevés domestos-t és azzal törlöm át a vécéperemét, az ülőke műanyagját, vagy egy ilyen törlőkendővel. Azért jobb a domestos, mert azzal magát a takarítós szivacsot is fertőtlenítem közben és amikor kiöblítem belőle ezt a hipót, akkor simán, szag nélkül elmarad a szivacs a következő takarításig.
De ilyen kis törlőkendőt szoktam utazásra is vinni és ha valahol nyilvános vécé kell vagy nem tetszik amit látunk a mosdóban, akkor kéznél van és nagyon kis helyet foglal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!