Elég csak felmosni ha nincs sehol szőnyeg?
Figyelt kérdés
El lehet hagyni a seprést és porszívózást is ha csak járólap és parketta van mindenhol a lakásban? Elég csak felmosni?
Van aki így csinálja?
okt. 5. 16:33
1/10 anonim válasza:
Porszívózni azért kell. Sepregetni ritkábban szoktam
2/10 anonim válasza:
Nekem sincs szőnyeg, de a por a járólapot is belepi, meg sarkokban, zugokban megül a por. Ha csak felmosok, én nem érzem elég tisztának, mert ottmaradnak poros részek.
3/10 anonim válasza:
Igen, de attól is függ milyen sűrűn mosol fel.
4/10 anonim válasza:
Nem kell sepregetni és porszívózni is. Én a sepregetést alapból rögtön ki is húznám, fölös, de a porszívózás kell azért.
5/10 anonim válasza:
Szerintem kell a söprés is. Járólapot én fel is szoktam sikálno súrolószerrel az előszobában, mert oda a cipővel behozzuk a koszt.
6/10 anonim válasza:
Próbáld ki. Aztán nézd meg a felmosásod eredményét.
7/10 anonim válasza:
Én is kidobtam az összes szőnyeget a lakásból, a porszívót évek óta nem használtam, partvissal összeseprek aztán felmosok. Ha valamiért nagyon kosz van akkor felmosás előtt nyeles súrolókefe.
8/10 anonim válasza:
Nálam nincs sehol szőnyeg csak az előszobába szennyfogónak.
Seperni nem igen jó mert a fugák között nem szedi ki a koszt a seprű, csak nagyon nehezen. Aztán felmosáskor meg előkerül a járólap közepére...
Amióta porszívózok ilyen problémák nincsenek, időben kb ugyan annyi.
Ha kihagyod a seprést/porszívózást szenvedés a felmosás. De csak akkor, ha zavar, ha itt ott a kosz/szösz ott marad.
9/10 anonim válasza:
Nem szoktam seperni, csak porszívózni, anélkül csak maszatolná a hajat meg a macskaszőrt a felmosó. Ha neked nem hullik a hajad és nincs állatod, talán elég felmosni, próbáld ki.
10/10 anonim válasza:
Így csak tologatod a koszt ide oda. Söprés vagy porszívózás, utána felmosás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!