Mivel lehet pelenka stb szagot takaritani?
Kaptunk egy használt szőnyeget. Elkezdten fertőtlenitő habbal tisztogatni. A rongyot a csapban mostam csavartam ki mindig, aztán ami lavorban volt viz ehhez, a wc be öntöttem ki.
Ekkor derült ki hogy a használt szőnyeg pisitől es ilyenektől bűzlik, belepte az egész szobát is a szag.
A szőnyeg ki lett dobva, felmosva utána kétszer is, fertőtlenitővel is, a csap és wc szintén.
Ettől függetlenul még mindig büdös a ház, a fürdőszoba is!
Gondolom a lefolyókból is árad vissza a szag. Pedig már nem egy fertőtlenítőt forróvizet is öntöttem rá, a wc is le van húzva 20 szor is.
Mivel essek neki az egész lakásnak ami aztán lehoz lemar mindent végre?
Szetintem nem csak a levegőb3n van ez.
Azzal a lendülettel ahogy hazaérek, fordulnék is ki a házbol..
Vmi cillit banges megoldason gondolkilozok de csak zsíroldókat látok tőle meg furdő/kerámia takarító sprayket.
Alapos szelloztetes.
Es tenyleg nagy esellyel csak bekepzeled
Mert erős maró anyagot veszel, attól mèg nem tűnik el a szag, csak te fogsz fuldokolni takarításnál, ès nem ez jelenti a tisztaságot, hogy óràkig kiköpöd a tüdődet a maró gőztől. Ès nem is egy átható fertőtlenítő szag.
Vegyèl egy ecetes tisztítót. Az ecet szagtalanít, tisztításhoz való anyagok is vannak benne(szèpen tisztít).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!