Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi a legjobb módja a kemény...

Mi a legjobb módja a kemény víz lágyításának mosáshoz?

Figyelt kérdés
A ruhák többségénél nem vészes, de törölköző mint a durva csiszolópapír, úgy szárad meg mosás után, pedig használok vízlágyító tablettát és vízlágyító öblítőt. Hogyan tudnám elérni, hogy a törölközők ne legyenek ennyire durvák? Köszönöm (Baranya megye)

szept. 27. 01:52
 1/10 anonim válasza:
A törölközők nálunk is ilyenek. Fodrászat miatt van egy pár. Azt mondják,h a rendszeres öblítőhasználat teszi tönkre. A szárítógép némileg javit rajta.
szept. 27. 11:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Mi a legjobb módja a kemény víz lágyításának mosáshoz?"

Kicsit több mosószer adagolása.

"A ruhák többségénél nem vészes, de törölköző mint a durva csiszolópapír, úgy szárad meg mosás után, pedig használok vízlágyító tablettát és vízlágyító öblítőt. Hogyan tudnám elérni, hogy a törölközők ne legyenek ennyire durvák? Köszönöm (Baranya megye)"

Nem biztos, hogy ez a túl kemény víztől van. Lehet, hogy attól, hogy nem eléggé öblítődik ki belőle a mosószer. Erre pedig az lehet az orvosság, ha ecettel öblítesz, nem öblítőszerrel. (Nyugi, az ecet szaga elillan belőle, mire megszárad, csak a mosószer illata marad meg.)

szept. 28. 19:29
 3/10 A kérdező kommentje:
#2, Köszönöm, ecet ily használatáról még nem hallottam. Hogy megy annak az adagolása és milyen féle ecet (10%, 20% stb)? Az öblítő helyére tegyem vagy a mosószerrel egybe?
szept. 28. 19:53
 4/10 anonim ***** válasza:
szept. 28. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az öblítő helyére, és vagy 10%-osbol annyit, amennyit az öblítőbol szoktál, vagy 20%-osbol fele annyit.
szept. 29. 04:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenhez az ecetes öblítést ajánlom, de ha kipróbálod te is látni fogod, hogy jobb, mint az öblítő.
szept. 29. 08:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, én is mindent azzal öblítek (2. és 5. voltam) - ráadásul a gépnek is jót tesz, mert így folyamatosan vízkőteleníti.
szept. 29. 14:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, minél hamarabb kipróbálom az ecetes mosást és visszajelzek majd!
szept. 29. 18:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Almaecetet használj, annak nem érződik a szaga. Ugyanúgy adagold, mint az öblítőt.
szept. 29. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:
43%
A sima ételecetnek sem érződik a szaga száradás után, és sokkal olcsóbb.
szept. 29. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!