Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A Tesco szórólapján az van,...

A Tesco szórólapján az van, hogy október 29-november 4-ig. Akkor még holnap is érvényes, vagy csak ma?

Figyelt kérdés
2010. nov. 3. 07:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

És ha határidő van, hogy egy bizonyos határidőig, akkor szerinted azon a napon már nem is lehet???Fizetési határidőnél vagy bárminél??? Te vagy nagyon eltájolva...

A lényeg,h 4-én is kapott az illető, amit akart:P

2010. nov. 5. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Nézd, fölösleges idegeskedned látod, hogy neked volt igazad ez még nem jelenti azt, hogy a világ ebben a szempontban nincs eltájolva. Megpróbálom szemléltetni,

2-től 3-ig (2és 3közé eső rész), 3től-5ig (3és 5közé eső rész), 5től 8-ig(5és 8közé eső rész)...stb.

Ami kivan írva azt így lehet szemléltetni:

Okt. 29(reggel)< akció >Nov.4(reggel)

Ha nem érted akkor légy szíves forgasd az általános iskolás matek könyveket, vagy ha még nem jártad ki akkor figyelj oda az órákon.

Ettől függetlenül, 4-én is lehet vásárolni, csodálatos, csak ebből is látszik hogy mennyit ér az érettségi vagy az oktatás.

Köszönöm a kérdést, én is sokat tanultam.

2010. nov. 5. 16:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem idegeskedem. Az általános iskolán és az érettségin is túl vagyok már, és 1-2 főiskolás matekon is. Igaz a fősulis elég kemény.

Az a baj, hogyha azt hiszed hogy neked van igazad úgyse foglak tudni meggyőzni az ellenkezőjéről, így nem is próbálkozom. A lényeg,h igazam lett.:)

További szép estét és jó hétvégét!

2010. nov. 6. 20:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak még annyi,h ki tanította neked,ha 4-éig tart vmi akkor az 3-án éjfélig? Mi pl a halmazoknál is úgy tanultuk, hogy ha 4-ig, akkor a 4 is beletartozik. Tehát 4-én is.
2010. nov. 6. 20:35
 15/15 anonim ***** válasza:

nem az előző vagyok, csak annyit szeretnék mondani, hogy az első kommentelő szerintem arról beszél hogy amit te is mondtál 4ig abba a 4 beletartozik viszont a 4,1már nem. Tehát a 4.-ei nap már másnap, ő meg szerintem erre gondolt.

Am nem tom, mind2 nek igaza van szerintem :P

cshő

2010. nov. 8. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!