Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mennyibe kerülne egy takarítót...

Mennyibe kerülne egy takarítót felbérelni egy 50 m2-es lakás kitakarítására?

Figyelt kérdés
Ha veszek egy lakást, szerintem én megfizetek egy bejárónőt, mert utálok takarítani. Mennyibe kerül felbérelni egy takarítót egy napra?

szept. 3. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit kérsz tőle. Sima általános takarítást, nagytakarítást, ablakpucolást, van aki vállal vasalást is plusz pénzért... Mifelénk a takarítók órabére 3000 forint körül indul és ez mehet feljebb bőven. Az is számít, hogy a takarítószereket te adod vagy neki kell hoznia, stb.
szept. 3. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyban függ attól is, hogy hol? Nagyváros, megyeszékehely sokkal drágább. Én dunántúli megyeszékhelyen takarítok, 3-4 ezer forintos órabérben.
szept. 3. 17:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Jaj, Pesten, a lényeg lemaradt.

Hát akkor viszont a 2000Ft/órabér nem nagyon fog játszani ezek szerint. Főleg nem másfél év múlva. Köszönöm!

szept. 3. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Kb 3 ora alatt takaritanak ki nálunk falun. Nem képzett csak a karbantarto felesege. Pokhalozas, felmosas, kád stb. Alap dolgok.

8 ezret fizetunk

szept. 3. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt h 41 nm
szept. 3. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszeri alkalomra??
szept. 3. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi agglomerációban 3 ezer ft/órát fizetünk egy családi házra. Alap takarítás, kb. 4 óra alatt van meg két hetente. Közben "fenntartó" takarítás azért van, de semmi komoly.

Alapvetően egy 50 nm-es lakással szerintem fele ennyi idő alatt is lehet végezni, ha nincs millió vacak, amit portalanítani kell, haladós.

szept. 4. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!