Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy tartod tisztán a WC-t? A...

Hogy tartod tisztán a WC-t? A víz alatti feketés-barnás lerakódástól nem tudok megszabadulni.

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk a mostani házunkba és egyszerűen sehogy nem tudom fehérré varázsolni..kinek mi vált be? A víz feletti résszel nincs problémám
aug. 24. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Gumikesztyű, súrolókrém.
aug. 24. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Öntsd bele 1-1,5 deci sósavat és hagy had csámcsogja a vízkövet, aztán keféld meg. Ha nagyon vastag és nem hozza le, akkor újra.

Sima, egyszerű, normál háztartási sósav kell, nem valami újhullámos habos-babos-illatos szépen elnevezett semmitérő cucc.

aug. 24. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Valószínűleg legegyszerűbb a wc-kagylót újra cserélni!
aug. 24. 16:09
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
én kagylót cserélnék...de ha nem, akkor kipumpálod a vizet, és beleöntesz vagy három liter háztartási sósavat. pár órát vársz, aztán bódottá...-
aug. 24. 17:07
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem muszáj sósavat, tömény hypo is megteszi, az a régimódi fekete dobozos. A vizet sem kell kipumpálni, ráöntöd és úgy hagyod egy éjszakán át, majd a kefével lesikálod reggel. Simán lejön a lerakódás.
aug. 24. 18:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Költözéskor mi is így voltunk. A tulaj nem sokat takaríthatta. 2 flakon háztartási sósav leszedte a vízkövet meg egyebeket. Azóta sima domestos vízkőoldóval megkefélem heti párszor. Olyan fehér mint a hó😊 Az a titka hogy nem szabad hanyagolni, és akkor nem fog leragadni annyi genya amihez már sósav kell.
aug. 25. 06:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A sósav valóban hatékony, én albérletben használtam. De ahogy többen is mondták, a legjobb ha kagylót cserélsz. Mi költözéskor ezt tettük. Nekem valahogy igényem volt rá, hogy új wc kagyló és ülőke legxen. És utána te könnyen tisztán tudod tartani.
aug. 25. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:
Szedd ki belőle a vizet és önts bele egy doboz sósavat
szept. 7. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!