Mit kell csinálni ha il,en módon dugul ela wc?
Valoszinű túlsok wcpapír került egyszerre a kagylóba.
Most ha lehuzom feljöna víz és leereszledik a víz de nem teljesen és a papír ott marad.
Ekkor is a pumpa az első opció?
igen, próbáld a pumpával, ill. önts bele jó nagy vödör vizet nagy lendülettel. (nyilván amennyi belefér, ne folyjon ki)
10+ éve olvastam itt egy bevált tippet, ami segített nekem akkor: bele kell nyúlni a wc csőbe (nejlont húzz a kezedre. undi, de végszükség esetén működik)
Ha beleöntok vizet csak kiömlene (mar próbáltam)
Azt a bejegyzest pedig en is olvastam de mi értelme , ugyanaz a hatasa mijt a pumpanak
A pumpatól megnő a nyomás kiömlik a víz a wcből.
Elsőre mindig pumpa, mozgatni azt, ami a dugulást okozza. Az a jó, ha olyan kicsi a feje, hogy belefér a nyílásba.
Idővel el kell indulnia.
Ha nem megy, akkor vegyszer, ha épp nincs otthon, ecet + forró víz.
Nálunk van a vécé ablak párkányán, fenn egy erre rendszeresített fém drót. Egy régi ruhaszárító egyik keresztrúdja. Egyszerre erős és hajlékony, fehér, könnyen tisztítható. Ilyen esetben azt szoktuk használni.
Át kell lökni a papír dugót a levezető fordulóján.
Legközelebb előbb húzd le a terméket, aztán menjen rá a papír -vagyis kétszer húzod le vécét, törlés előtt és utána is -, így nem fog eldugulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!