Álló porszívót tervezek venni. Milyen szempontok alapján válasszak, mit javasoltok?
Az olcsók hamar tönkremennek és nem szívják a port rendesen. A drága nem véletlenül drága.
Nekem volt több akkumulátoros, ráuntam, egy idő után az akksi felmondja a szolgálatot. Vettem álló porszívót, de vezetékeset. Engem nem zavar a vezeték.
Nekem Karcher VC 5. típusú van 5 éve, nem adnám semmiért, remekül és egyenletesen dolgozik.
Nekem Dyson-om van otthon és nagyon szeretem. Drágább árkategória, de szerintem megéri.
Ami szerintem nem praktikus az amihez felmosó fej is van.
Az a baj egyre több gyártó nem tünteti fel a szívó erőt. Ami biztos olyan álló pórszívóról még nem hallottam ami képes a szőnyegből kiszedni a kutya/macska szőrt. Egy hagyományos pórszívó ugyanazon gyártótól, ugyan azon árkategóriában 2-3x erőssebben szív, mint az álló változat.
Hepa szűrő legyen benne, mert akkor nem kavarja a pórt a házban.
Már egy ideje a pórszívókat ketegórizálják, hogy szőnyegre, vagy kemény padlóra való, esetleg mindkettőre. Vannak az állatszőrre való fajták, nekem is ilyen van, ezek minden honnan össze szednek mindent (nem az olcsók, 50-80000 között már jók vannak).
Több fajta állót küldtem vissza kipróbálás után, mert alkalmatlanok voltak.
"Szűrőt érdemes venni hozzá még tartalékba"
Miért? Később esetleg már nem is lesz?
8+
Nekem Rowenta porszívóm van, 2 éve vettem, ekkor 15 év alkatrész garanciát adtak rá, azaz még 13 évig biztosan lesz hozzá szűrő is. (kétlem, hogy eddig kibírja egy pórszívó, de majd meglátom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!