Mosdókagylóban, kádban milyen szerrel távolítható el a szappanos lerakódás?
Egyszerű súrolószert kell használni.
Én szeretem a CIF súrolószerét is, de ha erősebb a szennyeződés akkor súroló port szoktam venni. Azzal jól lehet a lerakódásokat leszedni a kád faláról, mosdókagyló belsejéről is.
Ezt szeretem, Ajax súrolópor:
Finom szemcsés, nem karcolt meg nálam még semmit és az illata is kellemes.
Kicsit be kell vizezni a kád oldalát, azt leszórni a súrolószerrel és utána azzal kell átdörzsölni. Jó ha nem csak sima szivacsot használsz hanem vagy annak a súrolós felét (ha van) vagy egy műanyag dörzsit (a fémet nem szeretem).
De vehetsz finom fémszálból készült, mosószerrel átitatott fém dörzsit is, ahhoz nem kell súrolószer külön. Viszont az lehet, hogy megsérti a kád oldalát. Az inkább szerintem fém edényekhez való.
A flóraszept is biztos jó, de ha nincsen apró szemcsés anyag akkor az nagyon sok dörzsölést igényel. a súrolóporok sokkal hatékonyabbak.
Mondanám, hogy jó a homok is, régen azzal csinálták, csak ma már nem kerül sokba az olyan súrolószer amiben biztosan nincsenek karcoló nagyobb szemcsék és nem fogja tönkretenni azt amit súrolunk éppen.
Cif súrolókrém
Flóraszeptre meg rá van írva h tilos zománcon. Leoldja a felső réteget és ahol használod az onnantol borzasztoan fog koszolodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!