Mit lehet kezdeni beázás miatt szétrohadt szekrényhátuljakkal, amelyek büdösek is?
Persze bérelt lakásról van szó, ahol mondta a tulaj, hogy pont nem rég volt csőtörés, mielőtt beköltöztem, de mindent megjavítottak, ám annyi eszem nem volt sajnos, hogy kinyissam a lenti konyhaszekrényeket, amelyek hátulja egy barátom szerint csak régiek, szerintem viszont ki tudja, mennyi ideig álltak víz alatt, mert szétázottnak tűnnek, amit nem vettem sajnos észre, amikor kivettem a lakást.
Mit tudok csinálni vele, mert használnám a szekrényeket, így is kevés a rakodóhely, pláne, ha lemondok két szekrényről, amelyek olyan büdösek is, hogy gondoltam, kiszellőztetem, de úgy meg az egész lakás lett olyan áporodott büdös, úgyhogy inkább becsuktam újra.
Felmerült bennem, hogy tán ha lefestem, de az elnyomja a szagát?
Egy barátom azt is mondta, hogy vegyek öntapadós tapétát, és azt ragasszak rá, de kétlem, hogy az elnyomná a szagát.
Konkrét átverés és én hülyeségem, hogy nem nyitottam ki a szekrényeket, de most emiatt nem fordítok hátat a lakásnak, pláne, ha még be sem fejeztem a költözködést bele, viszont már több holmim van már benne, mint az előző lakásban.
Amúgy szerintem annyira nem is régi a konyhaszekrény, mint a barátom mondta, számomra a szaga és a látványa is arról árulkodik, hogy ki tudja, meddig, de víz alatt állt a faszekrény hátulja, hátlapja, a víz meg feloldotta a fát meg a ragasztót...
Van értelme egyáltalán szellőztetni vagy úgysem megy ki a rohadás szaga?
Mit tehetek, hogy ne legyen büdös és használhassam a szekrényeket tisztán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!