Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan mossam a fekete ruhákat...

Hogyan mossam a fekete ruhákat, hogy ne legyenek büdösek?

Figyelt kérdés

A színes és fehér ruhák ugyanúgy mosva gyönyörű illatosak és puhák, tehát nem a mosógéppel van a gond. Páromnak elég sok fekete holmija van (szinte csak az), így amikor az ő pólóit vagy alsónadrágjait mosom mindig büdös, áporodott szagúan kerülnek ki a mosógépből. Már rögtön mosás után is, tehát nem a teregetés közben pállik be. Nekem is van egy-kettő sötét holmim, azokkal korábban nem volt ilyen gond, de ha egybe mosom párom ruháival, mosás közben át tudják venni a szagot. Hallottam róla, hogy a fekete ruhák festékanyaga tud ilyet okozni, de megoldást még nem láttam rá.

Próbáltam már nagyon kevés ruhát mosni egyszerre, nagyon sok és kevés mosószerrel, kapszulással, folyékonnyal, öblítővel, de nincs változás. Szinte fel se habzik a víz.

Van rá valami jó trükk? A szobában is azonnal büdös lesz a levegő, ahova kiteregetem, nagyon rossz...

ápr. 25. 10:53
1 2
 11/11 anonim válasza:
A ruha ilyen. Az én munkasruháim dettó. Nekem nem is teljesen fekete, hanem tengerészkék, szóval elég sötét. Moshatod bármivel. Tehetsz hozzá gyöngyöt, bármilyen öblítőt akkor is ilyen büdös lesz.
aug. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!