Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Van egy elég régi "fehér"...

Van egy elég régi "fehér" köntösöm. Mivel tudnám a legjobban kifehéríteni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél a mosóvízbe szódabikarbónát. Csinálhatod úgy is, hogy berakod gépbe a többi fehér ruhával együtt, a többieknek sem fog ártani a szódabikarbóna. Én is így fehérítek, igaz, én ilyen esetben vagy kézzel mosok, vagy elviszem mamámhoz a forgótárcsásba, de szerintem automatában is működnie kell.
2009. jan. 5. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak magában mosod a köntöst 60fokon tegyél a mosószer mellé trisót, régi módszer, de annál jobb és hatásosabb. De, ha raksz mellé olyan fehér dolgokat, amit szintén 60fokon szoktál mosni, azoknak sem lesz semmi baja tőle.
2009. jan. 5. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Clorox fehéritövel.

Ha egy lavorba engedsz vizet,bele clorox fehéritö,egy éjjel àztatod,màsnap moshatod is.

2009. jan. 5. 14:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszike
2009. jan. 5. 16:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Clorox!!!!
2009. jan. 6. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!