Hutotakaritas utan hogy hasznaljam a hutot,h ne legyen ujra mocskos par heten vagy par honapon belul?
Mindent rendesen tárolj benne,csomagolva, dobozolva.
A csomagolások vizesedhetnek, konyhapultról összeszedik a koszt, zsírt, ha nincs takarítva, belerakod, nem figyelsz rá. A szalámik idővel átnedvesítik a csomagolásokat; tedd másba.
Ehhez tudni kéne most hogy használod. Nekem elég félévente takarítani.
Alapok
Mindent fedelea dobozban, jénaiban, lábosban vagy folpackkal lefedett edényben tegyél bele
Bontott sonkákat sajtokat mindig zárd folpackkal
Zöldségeket tárold alul szellozos muanyag dobozban, ne kozvetlen a fiokban vagy polcon
Ha valami kiomlik rogton torold fel
Ha egy edeny alja koszos akkor azt elobb torold le es csak utana tarts valamit a hutoben
Ha vajat megbontasz, csomagold vissza rendesen
Na de oszinten nem tudom h mitol mastol lehet koszos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!