Új fajta mosógépek takarítása hogyan?
Sehogy! Nálam nem szokott bebüdösödni ugyanis egy héten legalább 2x van mosás. A gumit az ajtajánál kiszoktam törölni mosás után és nyitvagyom az ajtaját, hogy kiszáradjon. Mit kellene tisztítani rajta, pláne ecettel? A mosógépet kimosod, hisz mosógép! Lúggal mosod ki, relatíve erős lúggal. A mosógépek csak a reklámban vízkövesednek és a reklámban vernek ki belőle fél vödör rittyót a dob mögül. Nem edényt mos benne az ember, hanem ruhát. Sírva röhögős jelenet, hogy a manusz talál a dob mögött egy fél vödörnyi összeállt hordalékot. Az honnan a f....mból? :D A mosógépbe önti a használt olajat vagy honnan? Én ezért keményen büntetném ezeket a cégeket. Most mi van, ha kitalálom, hogy holnaptól vízben oldódó víztisztítót árulok, hogy keverd bele a pesti csapvízbe és Szentkirályi lesz belőle? "Csókóllak Levi!", ez lenne a szer neve. Szerintem hamar megütném a bokámat.
Egyébiránt csináld, én nem akarlak lebeszélni róla, félre ne érts, de miből gondolod, hogy az új gép nem viseli el az ecetet? Műanyag van benne. Az ecet mibe van töltve, amit a boltban veszel? Műanyagba. Saválló fém van benne. Saválló, érted? Szivattyún keresztül távozik a víz, a szivattyúban műanyag lapát van, műanyag csövön keresztül távozik. Mi nem bír el a 20%-os ecettel, amit a befolyó víz ráadásul halálba hígít?
"Sehogy! Nálam nem szokott bebüdösödni"
Ugyan már! A törölközőt is cseréled, pedig a habtiszta testedet dörgölöd vele fürdés után. Mégis bebüdösödik egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!