Egyik ismerősöm azt mondja ő mindent ezen mos, 40 fokon, 2 felnőtt 2 gyerek és jól tele is pakolja. Az én mosógépemen a 45 perces a legrövidebb, néha mosok azon, de azt hittem ez is kevés. Tényleg elég egy ilyen gyorsmosás is?
Valami félreértés lehet itt mert nem létezik 20 perces program még mosogatógépen sem.
Egy szimpla öblítés is 55 perces az én gépemen - persze azt lehet rövidebb idő alatt is csinálni.
A legrövidebb program sem tud ennyi idő alatt lefutni, ebbe általában egy centrifugázás fér csak bele. Egy automata mosógép 20 perc alatt épp csak feltölti vízzel, elkezdi felmelegíteni a beállított hőfokra és párszor megforgatja. Hideg vizes mosásnál a feltöltés és leeresztés már elviszi a 20 percet, akkor nem is mosott rajta semmit és nem öblítette. 40 fokra fel se tudta melegíteni.
2024. márc. 4. 21:18
2/12 anonim válasza:
A legrövidebb program 14 perces a gépemen, 1 kiló ruhát lehet vele átöblíteni, mosásnak nagyon nem nevezném, mivel ennyi idő alatt a valóban koszos ruha nem tisztul meg. Anyukám gépen 20 perces van, szintén max 1 kilós töltethez.
2024. márc. 4. 21:34
3/12 anonim válasza:
Attól függ mire kell.
A gyorsprogramok általában olyanok, hogy másnapra kell egy pulcsi, nadrág és akkor ezért nem kell órákat várni (szárítós kombóval van ezeknek a legnagyobb értelmük), de a szennyezett, vagy normál, 5-6-8-valahány kilós programok nem véletlen több óra hosszúak.
2024. márc. 4. 22:05
4/12 anonim válasza:
Nem koszos ruha, csak frissíteni kell belefér.
De gyerekruha +jól megpakolva..
Ha én negpakolom, kb 2 óra.
2024. márc. 4. 22:15
5/12 anonim válasza:
Az enyémen van 20 perces program. Mos 5 percig, 10 percig öblít, aztán centri. A használati utasítás szerint maximum 1 kg kevésbé szennyezett ruhát szabad erre a programra betenni. Amúgy 8 kilós a gép, a teli töltettel 1 óra 40 perc, tehát nem vészes. Ha felrakom 60 fokra már 2 és fél óra lesz, nem tudom a magasabb hőfok miért igényel több időt, de nem szoktam használni, spórolok az energiával, nincs még sajnos napelemem. Majd ha lesz és épp termel, akkor majd felcsavarom.
2024. márc. 4. 22:23
6/12 A kérdező kommentje:
#1 hát nem, anyukám Samsung Eco Bubble gépén is van 15 perces quick wash programm
2024. márc. 4. 22:40
7/12 anonim válasza:
Én ma pl azon "mostam".
2 db polo volt Meg 1 nadrág, nem koszos volt, csak állott. Arra kiváló, másra nem.
2024. márc. 4. 22:42
8/12 anonim válasza:
"Egyik ismerősöm azt mondja"
Te ismerősöd, büdös? Akkor nem elég a 20 perc. Nem az? Akkor elég.
2024. márc. 5. 00:08
9/12 Salx Narval válasza:
Valószínűleg egy Candy mosógépe van MPS technológiával. A gyártó szerint működik, az ismerősöd szerint is. Elképzelhető, hogy nem túl szennyezett ruhák esetében ennyi hőfok és idő is elég. Az tudná megerősíteni, v cáfolni akinek van ilyen program a gépében.
2024. márc. 5. 06:01
10/12 anonim válasza:
Egy tisztasági mosás ok de mindent nem mosnék ezzel a programmal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!