Milyen mosószert vagy öblitot használhat?
Tudom, elég buta kerdés, hiszen nem tudom az illat jellegét leírni-átadni, azt érezni kell. Így csak saját orrom után menve tudok leírni, hogy én mit érzek.
Egy kolléganőm van, akinek nagyon jellegzetes illata van a ruháinak. De ez nem az a tipikus édes, émelyítős öblítő illat. Szerintem a mosószernek lehet ilyen erős az illata.
Öblítőt már minden féle fajtát használtunk a nagy márkásoktól kezdve, lenor-coccolino, sokan, a legkommerzebbekig. Ezeket a márkákát az összes színűtől az összes illatig végig használtuk kék-sárga-fehér lenortól a silanon át a coccolinoig. Egyik sem ez az illat ami után erdeklődök.
Ez egy nagyon erőteljes intenzív már-már szúrós, nem édes de friss illat, ami még a szobát is beteríti ahol vagyunk. Mosószerek közül a flakonos Arielt kizárnám.
Vajon mi lehet az a mosószer vagy öblítő vagy a kettő kombinációja.
Ismer valaki ilyen jellegzetes illatú kombinációt.
Azt nem gondolnám hogy női parfüm, mert a ruhájábol jön, és férfin is éreztem már ezt az illatot. Igaz nagyon ritkán, ezidáig ez volt a második ember.
Vajon mi lehet az?
Megkérdezni nem akarom tőle mert nem vagyunk olyan viszonyban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!