Persil mosókapszulát hogy kell használni? Nekem takonyszerű foltot hagy a ruhán és nem is tisztít.
Régebben mosóport használtunk, de ma már alig lehet kapni és külön színeset és fehéret nem is árulnak. Rábeszéltek erre a géles mosókapszulára, de nagyon megbántam. A ruhán kiszedhetetlen takonyszerű csomókban marad rajta a tartalma, és foltot hagy. Tönkretett egy csomó ruhámat, ráadásul nem is hatékony, mert amikor megpróbáltam kiszedni és kézzel átmosni a ruhát, akkor tapasztaltam, hogy a ruha még koszos. Mosóporral korábban sosem volt ilyen problémám.
Mi a használati módja ennek a vacaknak, hogy kell mosni vele, hogy ne csináljon ilyet?
40 perces és másfél órás programoknál is ezt tapasztaltam. Ennél is hosszabb programhoz jó csak? Mondjuk ezt illett volna ráírni a csomagolásra, hogy ne vegye meg a hülye vevő akkor.
És a dob aljára tettem, ahogy javasolták.
a kapszulát az üres gépbe kell bedobni és utána rá a ruhákat.
Mi Arial-t használtunk sokáig. Jó volt, de végül ár/érték miatt váltottunk vissza a folyékonyra, Tomi sensitive-re.
1.5 óra alatt fel kellene oldódnia, de 1 óra alatt nekünk sem szokott.
Régi igaz mondás, hogy a melegvíz csodákra képes, 30 fokot keveslem, inkább 40 fokon "illik" mosni.
Igaz, a mienken csak 20 van, és 40.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!