Mire használták régen a hypót?
Figyelt kérdés
Miért tűnt el a háztartásokból?2024. febr. 1. 08:45
1/7 A kérdező kommentje:
Emlékszem anyám használta gyerekkoromban fekete dobozban volt, semmi márkajelzés nem volt rajta. Hol gyártották? régen minden boltban ott volt, de nem láttam ezer éve ilyet, szóval gondolom kiment a divatból. Vagy betiltották?
2024. febr. 1. 08:47
2/7 anonim válasza:
"Miért tűnt el a háztartásokból?"
Nem tünt el!
Ma is lehet kapni, csak már vannak hasonló, de "komfortosabb" szerek amik helyettesíthetik.
3/7 anonim válasza:
Fertőtleníteni, fehèríteni. Kapható most is, nem drága, de jól kell vele bánni.
4/7 anonim válasza:
És soha nem szabad sósavval vegyíteni, ugyanis az = klórgáz és meghalsz… rengeteg baleset volt belőle, kísérletező háziasszonyok akik pl wc vízkövet akarták leoldani.
6/7 anonim válasza:
Lehet kapni, én is használom. Fehérítéshez, fertőtlenítéshez, foltot is el lehetett -óvatosan- távolítani vele.
7/7 anonim válasza:
Hol gyártották? Szerintem több helyen. Bács-Kiskun megyében Miske szélén volt egy kis hipóüzem,de úgy tudom, hogy az már bezárt. Nálunk a coop boltban lehet kapni egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!