Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mostanában amiket vettem...

Mostanában amiket vettem főleg sötét ruhák a Takkoból vagy lidlből olyan büdösek mosás utan is . Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Nem tudom mihez hasonlítani a szagot, nem fogja be a többi ruhát, de erős szaguk van vizesen. Szárazon sem erzem az öblítőt.
jan. 17. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kötött árunál csak az ecet értelemszerűen. De egy szokásos pamut/polyester pólót, melegítőt vagy alsóneműt általában ki lehet mosni 60 fokon. Egyébként ami ennyire kellemetlen szagú, nem hiszem, hogy egészséges. Bár azt mondják, az öblítő használata sem az.
jan. 18. 11:05
 12/12 anonim ***** válasza:
#11: ebben igazad van, ez a fekete festékanyag egyeltalán nem egészséges. Párom majd 15 éve télen-nyáron fekete, illetve sötét színű nadrágot hord (munka miatt). Elkezdett hullani a szőr a lábán és apró piros pöttyök lettek. Bőrgyógyász rögtön azt kérdezte, hogy fekete nadrágot hord-e. Szóval tényleg nem az. Ahogy az öblítő sem, főleg ahogy az átlag ember használja. Normál adagolás mellett semmi egészségkárosító hatása nincs (szintén bőrgyógyász mondta).
jan. 18. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!