Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Állandó gond nálam hogy nem...

Állandó gond nálam hogy nem tudok rendet tartani. Folyamatos a rumli, pedig takarítok. Van tipped?

Figyelt kérdés

jan. 7. 10:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
A "rendet" nem kell fétisként kezelni, abszolutizálni. Akkor van rend, ha az ember mindent megtalál gyorsan.
jan. 7. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Tul sok cuccod van tul kicsi helyre. A megoldás egy nagy adag szelektálás. L

Kb 1 honap alatt kenyelmes tempoban at tudsz menni az egesz lakason. Lehet hamarabb is. Es pl ami ruha nem kel el annyi ido alatt az adomany.

A masik megoldas ha szo szerint 2 naponta nekiallsz es mindent elpakolsz. Faraszto tud lenni.

jan. 8. 00:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem úhy sikerült, hogy vettem a 30×30-as ruhadobozokat. Mindenfélét. Amik elővoltak, szétszórodtak beleraktam őket a dobozba, nagyjából hasonló kategóriájú dolgokat egybe.

Aztán dobozról dobozra elkezdtem szelektálni a cuccuaimat (ezzel elbírtam). Ha valami félbemaradt (ment a félbemaradt dobozba) és nem volt szem előtt.

A mosogatnivaló, minden étekezés, főzés után a csapba/mosogatógépbe kerül.

A szennyest gyakran a száraz dobba bekészítem, így ha megfelelő az időzítés csak el kell indítani, és annyival kevesebb helyet foglal a szennyesben.

jan. 8. 01:03
 14/14 anonim válasza:
Marie Kondo : Rend a lelke mindennek . Állítólag nagyon jó könyv .
jan. 15. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!