Állandó gond nálam hogy nem tudok rendet tartani. Folyamatos a rumli, pedig takarítok. Van tipped?
Tul sok cuccod van tul kicsi helyre. A megoldás egy nagy adag szelektálás. L
Kb 1 honap alatt kenyelmes tempoban at tudsz menni az egesz lakason. Lehet hamarabb is. Es pl ami ruha nem kel el annyi ido alatt az adomany.
A masik megoldas ha szo szerint 2 naponta nekiallsz es mindent elpakolsz. Faraszto tud lenni.
Nekem úhy sikerült, hogy vettem a 30×30-as ruhadobozokat. Mindenfélét. Amik elővoltak, szétszórodtak beleraktam őket a dobozba, nagyjából hasonló kategóriájú dolgokat egybe.
Aztán dobozról dobozra elkezdtem szelektálni a cuccuaimat (ezzel elbírtam). Ha valami félbemaradt (ment a félbemaradt dobozba) és nem volt szem előtt.
A mosogatnivaló, minden étekezés, főzés után a csapba/mosogatógépbe kerül.
A szennyest gyakran a száraz dobba bekészítem, így ha megfelelő az időzítés csak el kell indítani, és annyival kevesebb helyet foglal a szennyesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!