Mivel tudnám szépre tisztítani a zuhanykabint?
A domestos lúgos, a vízkövet pedig a sav oldja. Tehát a Domestossal semmire sem mentél.
Tapasztalatom az, hogy a több éve elhanyagolt, nem rendszeresen takarított zuhanykabint, fürdőszobát semmivel nem fogod tudni úgy megtisztítani, mintha új, vagy egyeltalán tiszta érzete lenne.
Takarító vagyok, rengeteg ilyen zuhanykabint láttam. Ahogy írták előttem is, az ecet jó megoldás lehet. Ha az nem hozza le, akkor teljesen felesleges mindenféle bolti vegyszert vásárolnod, nem fogja lehozni.
Sima ecetet töményen vagy higítva használjam? 10 vagy 20 %-os ecetet használjak?
Köszönöm a segítséget!
20%-os. Ha van ablak a fürdőn, akkor mielőtt neki állsz pár perccel nyisd ki, hogy legyen bent friss levegő, és hagyd végig nyitva, ha van otthon FFP maszkod, akkor vedd fel, brutál szúrós, fullasztó szaga lesz. Vízezd be a felületet, majd szivacsra tedd az ecetet, de ne a dörzsis részére. Jó alaposan sikáld meg, majd öblítsd le és egy gumis lehúzóval húzd simára.
Remélem sikerül leszedned! :)
Most megcsináltam még egyszer és hagytam rajta állni is az ecetet. Nagyon szép lett. Köszönöm!
Ezentúl a fürdőbe ecetet használjak a zuhanynál vagy mivel tudom ilyen szépen szinten tartani a kabin állapotát? Milyen tisztítószert használjak?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!