Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi van olyankor ha a mosógép...

Mi van olyankor ha a mosógép félbehagyta a mosász és csak áll és halkan búg?

Figyelt kérdés
30 perces program 16. percében. Újraindítottam, akkor meg a nyolcadikban.
2024. jan. 6. 11:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
El van tömődve a szűrőd, vagy a kivezető csöved.
2024. jan. 6. 12:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudja kiereszteni a vizet, ne erőltesd tovább! Nekünk is volt ilyen vagy a szivattyúja sérült vagy a kifolyócső van eltömődve.

Van a mosógépen egy külön leeresztő cső ilyen esetre, a mosógép leírásában megtalálod. Azon keresztül le tudod engedni a vizet hogy ki tudd nyitni az ajtaját és ki tudd szedni a ruhát amíg kitisztítod a gépet - hátha ennyivel megoldódik.

Nem én csináltam nálunk hanem a szerelő, nem tudom mi hogy volt pontosan, a párom volt vele. A víz leeresztése után kifordították a gépet a helyéről és megtisztították, hogy a vizet már tudja kipumpálni a lefolyóba.

A régi mosógépünknek meg szimplán tönkrement a szivattyúja, akkor is csak búgott és nem mosott tovább. Az sajnos kuka volt utána, már nem érte meg megjavíttatni, olcsóbb volt venni egy újat annyiba került volna a szerelő szerint.

Keresd elő a gép leírását és próbáld megkeresni benne hogyan kell tisztítani a kifolyóját! Ha ezzel sem sikerült helyrehoznod akkor hívj szerelőt. De a próbához ne tegyél bele ruhát, csak a centrifuga programot indítsd el először valamennyi vizet előtte beletöltve a mosószer adagolón keresztül (ne sokat)! Ha azt tudja csinálni akkor ez volt a hibája, ha azt sem akkor a szerelő kell megnézze.

2024. jan. 6. 12:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mielott barmit csinalsz a viz kivezeto csovet nezdd meg hogy el van e dugulva. Elotte aramtalanitas.
2024. jan. 6. 12:16
 4/13 A kérdező kommentje:
Beépített, kivenni sem tudom
2024. jan. 6. 12:39
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az aljan tudod nezegetni. A beepitett mosogep is mozdithato de jobb ha szakember csinalja.
2024. jan. 6. 12:42
 6/13 anonim ***** válasza:
#4 Ezért kell megnézned a leírását, mert a beépített gépeket is lehet - kell is - tisztítani.
2024. jan. 6. 12:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet hogy egyszerűen nem kap vizet, a mágnesszelep búgását hallod. Lehet megszorult, vagy egyszerűen nincs víz.
2024. jan. 6. 12:45
 8/13 A kérdező kommentje:
Szerelő most hívott, szedjem ki a szűrőt. Eltekertem de hiába húzom nem jön.
2024. jan. 6. 13:35
 9/13 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Szerintem probálkozz óvatossa ott még egy kicsit bármi megakadhatott a szürőnél pénzérme fülpucoló stb stb
2024. jan. 6. 14:10
 10/13 A kérdező kommentje:
Kijött, egy 1 forintos és egy madzag, újra megy a gép. Már azt hittem indulhatok újat venni☺ Köszi mindenkinek.
2024. jan. 6. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!