Mi van olyankor ha a mosógép félbehagyta a mosász és csak áll és halkan búg?
Nem tudja kiereszteni a vizet, ne erőltesd tovább! Nekünk is volt ilyen vagy a szivattyúja sérült vagy a kifolyócső van eltömődve.
Van a mosógépen egy külön leeresztő cső ilyen esetre, a mosógép leírásában megtalálod. Azon keresztül le tudod engedni a vizet hogy ki tudd nyitni az ajtaját és ki tudd szedni a ruhát amíg kitisztítod a gépet - hátha ennyivel megoldódik.
Nem én csináltam nálunk hanem a szerelő, nem tudom mi hogy volt pontosan, a párom volt vele. A víz leeresztése után kifordították a gépet a helyéről és megtisztították, hogy a vizet már tudja kipumpálni a lefolyóba.
A régi mosógépünknek meg szimplán tönkrement a szivattyúja, akkor is csak búgott és nem mosott tovább. Az sajnos kuka volt utána, már nem érte meg megjavíttatni, olcsóbb volt venni egy újat annyiba került volna a szerelő szerint.
Keresd elő a gép leírását és próbáld megkeresni benne hogyan kell tisztítani a kifolyóját! Ha ezzel sem sikerült helyrehoznod akkor hívj szerelőt. De a próbához ne tegyél bele ruhát, csak a centrifuga programot indítsd el először valamennyi vizet előtte beletöltve a mosószer adagolón keresztül (ne sokat)! Ha azt tudja csinálni akkor ez volt a hibája, ha azt sem akkor a szerelő kell megnézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!