Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Vettem az aldiban vágódeszkát....

Vettem az aldiban vágódeszkát. Most látom antibakteriális, biocid anyaggal kezelt. Ez mit jelent? Hogy van kezelve?

Figyelt kérdés
Semmi ilyen célom nem volt, csak kellett egy vágódeszka, amin a szenyókat készítem. Nem csípem a kezelt dolgokat, ezt hogy kell elképzelni, hogy lehet egy vágódeszka kezelve biocid anyaggal??
2023. dec. 22. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
51%

Jajj nehogy elhidd! Ha létezne ilyen “kezelőanyag” akkor a kórházakban, egészségügyben minden ezzel készülne, hogy ne kelljen folyamatosan fertőtleníteni.

Marketing az egész, a sok bacifóbiásnak. Semmi baj nem lesz belőle.

2023. dec. 22. 15:40
 2/4 anonim ***** válasza:
59%
Impregnálva van, ugyanúgy, ahogy a szerkezetépítésre használt faanyag is. Nyilván a vágódeszkát nem a zöld színű méreggel vonják be, hanem kíméletesebb anyagokkal, általában viasszal ami beeszi magát a fába.
2023. dec. 22. 16:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez műanyag szerű vágódeszka
2023. dec. 22. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor vagy anyagába van, vagy a felülete van bevonva.
2023. dec. 22. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!