Én azt tapasztalatom a boltokban, hogy rengeteg helyen lopják a flakonokból a mennyiséget az ott dolgozók. Most az eddig megbízhatónak ítélt helyen is szembesültem ezzel. Végig néztem a flakonokban lévő mennyiséget, és a legtöbben félig volt, a többiben meg csurig volt töltve és az illat intenzitása is csökkent volt. Egyértelműen látszik, hogy vízzel pótolták a hiányzó mennyiséget. Drága az öblítő már, így spórolnak az ott dolgozók, hogy kilopják. A vevő meg vegye meg a maradékot. Nagyon bosszantó, mert kereshetek más helyet, ahol azért nem ennyire egyértelmű, hogy átverik az embereket.
2023. dec. 15. 06:05
12/16 A kérdező kommentje:
#11 ilyet meg nem vettem észre 😲 de én alapbol mindig a leghátsót veszem el az ilyenekből 🙈 ezentúl biztosan jobban fogom figyelni
#10 nincs nagy titkom de imadom az illatát 🙈🤩
2023. dec. 15. 08:51
13/16 anonim válasza:
A leghátsó sem biztosíték semmire, ha mondjuk kb. 5-6 flakon van a polcon. Esetemben az összes megvolt babrálva. És biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül ez egyre több helyen fog előfordulni, "hála" az egyre nagyobb mértékű drágulásnak.
Kár, hogy a gyártók nem zárják le a flakonokat rendesen és nem gyártanak illatmintákat az öblítőkhöz, amin a vásárlás előtt tesztelheti a vásárló. Mint a parfümöknél.
2023. dec. 15. 08:59
14/16 A kérdező kommentje:
Hat igen sajnos..de talán annyira nem nagy az esely arra hogy a hátsók meg vannak babrálva
2023. dec. 15. 11:06
15/16 anonim válasza:
Amióta metudtam mennyire nem tesz jót a ruháknak az öblítő, és úgy egyébként az embereknek sem, azóta ecetet használok. Konkrétan csak azt érzem a ruhákon h tiszta, és ki van mosva, semmi plusz illat nincs. Ami nagyon tetszik benne h a mosógépem azóta nem büdös. Eddig volt néha ilyen fura szag, fogalmam nincs honnan, azóta ez elmúlt. Olcsóbb is sokkal, aki nyitottabb a témában nyugodtan utánanézhet, engem meggyőzött.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!