Alsóneműt kézzel mennyi ideig célszerű mosni?
Figyelt kérdés
Van mosógép is, de pár darab miatt még egy fél programot sem indítanék el. Ha ezeket elhasználom, már a többiből is elég fog összegyűlni legalább egy fél programhoz.2023. dec. 4. 12:40
11/17 anonim válasza:
Kösz, hogy megvédtél, tényleg nem akartam bunkó lenni. 🤷♀️
Ráadásul az első válaszomat úgy írtam, hogy azt hittem, nő vagy, így olyan szempontból közelítettem meg a dolgot, ami nőként érinthet. Aztán azért nem forszíroztam tovább, mert férfi vagy, nem érint, így off topic, ráadásul túl izé téma egy vadidegen nőtől. Beszólásnak talán legfeljebb az volt érzékelhető, hogy túl lényegretörő katonássággal fogalmaztam meg, hogy a kézzel mosás nem ér annyit, mint amennyit vacakolni kell vele, és a fehérneműben nem tesz kárt a normál gépi program, úgyhogy jobb bedobni. Dehát azt sem beszólásnak szántam.
12/17 anonim válasza:
Legyen annyi alsógagyád, ami 2 hétig kitart. Akkor úgyis mosol törölközőt, ágyneműt, amellé bedobod és kész.
13/17 A kérdező kommentje:
Valóban kéne vennem még egy párat, tervben van :)
2023. dec. 5. 12:58
15/17 anonim válasza:
15 gatya kell, így mindig van egy rajtad, két hetit meg moshatsz a többi szennyessel. A titok ott van, hogy ne legyen vehyesen fehér-fekete hanem minden vagy fehér vagy fekete. Mivel kizárt, hogy fehér zokniból sok lenne, így sötét színű legyen minden. Így tudsz a legjobban spórolni és 1 húzással letudhatod.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom a hétvégi mosáshoz, így egy kicsit kevesebb is elég lesz, mindenesetre kösz még egyszer.
2023. dec. 5. 18:21
17/17 anonim válasza:
Hétköznap is kimoshatod, de ha több van, abból bajod nem lesz, ha viszont idő előtt elfogy, az szar ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!