Hogy tudnám szagtalanítani?
Kiöntöttem véletlenül egy fél pohár almalevet a szőnyegre. Most hányás szag van tőle.
Hogy tudnám szagtalanítani?
Rámentem samponos szivaccsal és sanytollal is.
Szellőztetni kell. A szőnyeget.
Most nedves és ezért érzed a rossz szagot. Ki kell tenni valami olyan helyre ahol tud szellőzni, száradni és közben mozog körülötte a levegő. Ez lehet terasz vagy lépcsőház is (ahonnan nem viszik el).
De megpróbálhatod valami száraz porral "szagtalanítani", van direkt szőnyeg tisztító por is - egyik felhasználása a szagtalanítás:
De olvastam olyat, hogy szódabikarbónával kell beszórni, kicsit átdörzsölni, majd száradás után kiporszívózni belőle - rossz szag ellen. Ez ártani nem fog a szőnyegednek, de lehet hogy csak mese mert sokszor a szódabikarbónát dobják be mint mindenre jó tisztítószert. Aztán lehet hogy működik, hiszen száraz porként felveszi a nedvességet, azzal a büdöset okozó anyagokat is és aztán kiporszívózod a szőnyegből => szagtalanítod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!