Miért olyan nagy szám a szárítógép használata miközben csomó ruhát bele sem szabad tenni?
Nagyon istenítik ezt a masinát, de nekem pl. a legtöbb ruhámat bele sem lehethe tenni.
Kb így a fele adag kimosott cuccot sem lehetne betenni de legalább jó időigényes szétválogatni. Szóval nem értem, de érdekel ki mit gondol.
"Ez az a felesleg a mikrosütő, a ruhaöblitő mellett amire nincs szüksége az emberiségnek."
Hülyesêg, amit írsz. Mi újépítésű, az energetikai előírásoknak megfelelő 3 éves családi hàzban lakunk, ahol már nagyon komoly mind a falazat, mind a nyílászárók szigetelése, aminek hála 110 nm-re havi 8-9 ezres átalányból kijön az éves fűtés (és ez már melegvízhasználattal együtt), cserébe viszont úgy le van zárva a ház, hogy ha én itt bent teregetnék, pillanatok alatt tiszta penész lenne minden. Még így is elöfordul néha, pedig naponta 1-2 alkalommal kitárok minden ablakot, de bent biztosan nem tudnék szárítani, pláne, mert 2 kisgyerek id van, szó szerint folyton állhatna a szárító a nappaliban.
Nyilván csak télen szárítok benne, amikor már tényleg muszáj, amúgy még most is kiteregetek kora reggel, mikor kivilágosodik, megszárad estig. De van az a 2-3 hónap, mikor muszáj használni.
12, ha egész télen minden nap bent szárítasz, az nem "kis pára".
De látom, nem érted egyébként sem, hogy működik a szigetelés és a 3 rétegű műanyag ablak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!