Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kulacsba belebüdösödött a...

Kulacsba belebüdösödött a fehérjeturmix.Mivel tudom szagtalanítani?

Figyelt kérdés
Drága gyerekem berakta a mosogatóba, én meg naívan nekiláttam a többivel. Éreztem én már reggel, valami furi szag van, de nem hittem volna, hogy a kulacs. Hát majd elhánytam magam mosogatás közben. Tejjel volt csinálva a fehérje, de mint a dög, olyan büdös. Pár napos lehet, nemtudom. Elég drága kulacs. Van remény?
2023. szept. 29. 09:47
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
1-2 kör a mosogatógépben, ha ott nem lesz rendben, akkor a gyerek vehet egy újat a zsebpénzéből. Ha nincs mosogatógép, akkor szódabikarbóna+ecet kombóval (néhány ruha kíséretében, hogy ne csörögjön) mehet a mosógépbe is.
2023. szept. 29. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

nem szabad gépben mosni...ezt kimosni lell. Domestost bele, melegvíz, ezzel állhat pár órát(nem árt rázogatni) aztán öblítés, majd fertőtlenítő szpré, és egy napot állni hagyni. A gyereket nem kell lekapni a tíz körméről, mert most így járt.

A kulacs mindenképp menthető, és ferőzés, undor nélkül használható.

Első alkalommal valami üres levest tegyél bele, hadd szokja, aztán kiöntöd, kézzel kimosod(gépben soha), és lehet örülni.

2023. szept. 29. 10:10
 3/6 anonim válasza:
92%
Ecet szódabikarbóna az jó de én előtte domestost tennék bele forró vízzel azt holnap reggelig ott is hagynám ázni majd utána az ecetes kombó azt is pár óráig hagynám benne. Aztán többször öblítenèm . Sok sikert. Kidobni biztos nem kell.
2023. szept. 29. 10:26
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Ki szoktam áztatni amit lehet aztán feltöltöm vízzel, beledobok egy mosogatótablettát, lezárom, jól felrázom és úgy hagyom egy éjszakára.
2023. szept. 29. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha műanyag kulacs, akkor valószínűleg kuka, ha fém, akkor az előttem leírt módszerekkel simán tisztítható.
2023. szept. 29. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Először lúggal fel kell oldani a fehérjét, utána lehet mosogatni.
2023. szept. 29. 13:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!