Hogyan oldanátok meg a mosást ilyen helyzetben?
Párommal most költöztünk össze, sok féle színű és anyagú ruháink vannak.
Szerintetek melyik jobb ötlet: rövid 30 perces programon színenként vagy egy nagy program színfogóval (bár megmondom őszintén nem igen hiszek ebben a színfogó kendőben)?
Irodában dolgozunk, kocsival közlekedünk, tehát nincsenek úgymond koszos ruháink.
Anyukám sajnos ebben nagyon igénytelen volt, begyömiszölt mindet egybe, én pedig szeretnék vigyázni a ruháinkra.
Nálunk két szennyes van. Egy világos/fehér és egy sötét. A világos csak kéthetente telik meg kb. egy mosásnyi adaggal, de nekünk ez nem okoz gondot.
Nekem azért a színfogó kendővel van negatív tapasztalatom, pláne új ruha mellett pl.
Én világos sötét farmer törölköző adagokat csinálok.
És ezeket ha olyan anyagonként még szétszedem, télen hiába fehér/világos a kötött pulcsi nem teszem a többihez.
Nagyon ritka, hogy szinfogo és mindent együtt mosnék.
Nincs félprogram, vagy súlyérzékelő a mosógépedben?
Bár annyira energiatakarékosak a mai gépek, hogy nem gond, ha csak félig van a gép. Különben sem szabad 2/3-nál jobban megpakolni, nem tudja rendesen átforgatni a ruhaneműt.
30 perces program meg max öblítésre való, mosni tisztességesen nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!