Hogy hívják azt a valamit, ami a bejárati ajtó aljára van felszerelve (alu sín) és valamilyen gumiszerű anyagból van?
Figyelt kérdés
Nem kefe, de olyan, mintha ablaklehúzó gumi lenne, viszont a földet nem éri el.
Talán huzat ellen lenne? De mi a rendes neve?
(Nem az ajtón körbefutó gumitömítésre gondolok.)
2023. szept. 11. 18:27
2/5 anonim válasza:
Én szélfogónak ismerem, és van is rá egy csomó google találat (szélfogó kefe ajtóra). Ajtószigetelő kefe, ajtókefe, ajtószigetelő sokféle neve van a google szerint, de a zárójelben lévő kereső kifejezésre kiadja mindet.
3/5 anonim válasza:
Erre gondolsz szerintem:
Huzatfogó vagy ajtószigetelő. Van másféle is, belső ajtóra mi ilyet vettünk a garázs és az előszoba közötti ajtóra, mert az csak sima ajtó:
Nekünk ez a párnás változat bevált belülre, le lehet vágni belőle ha túl széles, a kefe meg a garázskapun van, az fel-le mozog, nem lehet rajta a párnaszerű változat, leesne.
5/5 anonim válasza:
#4 Ez nekem ránézésre egy sima tömítés. Mint ezek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!