Mit tegyek hogy mindig rend legyen nálam ?
Szerintem első körben a helyes írást gyakorold, jobban fog kelleni!
De a képlet pofon egyszerű: ne pakolj szét és nem lesz rendetlenség! Más praktika erre nincs!
Sajnos ehhez ember kell... nem mindenki tud 'rendes' lenni ha megszakad, akkor sem.
Én is kupis vagyok. :D Szeretem a rendet, de nem tudom tartani... megcsinálom, aztán 2 perc múlva mindenhol káosz van megint.
Van olyan ismerősöm akinél pedig egy porszem sincs sehol és minden elrakva... nekem 1 hónapra lenne szükségem olyant csinálni, ő meg fél óra alatt rendet rak.
Ennek egyetlen egy módszere van. Sajnos az én 15 éves lányom se érti...
Mindent amit elveszel a helyérol és használod, utána a helyére tedd vissza. Ennyire rettenetesen egyszerű ez. 👍
Önfegyelem! És tilos a halogatás. Ha máshogy nem megy, elhatározod, hogy 9 kor porszivozás. Utána (vagy inkább előtte ruha elrakás) másnap újabb félóra, asztalod és egyéb rendrakás. + portörlés. Három - négy napos forgóban megcsinálod és egy idő után azt veszed észre, hogy nem rendet kell rakni, hanem csak fenntartani kell azt.
Ruhák. Szín és típus szerint rakd el. Pl. Fekete pólók egy polc. Színes + f. pólók másik polc. Kategorizald a ruhaid legyen meg a helyük. Amit nem használsz tedd el mindig. Nem fog porosodni és rend látszat lesz.
Ne legyél Pató Pál úr (ha jól emlékszem) ej ráérünk arra még... stílusban. Meglátod menni fog de fontos az önfegyelem és, hogy ne uralkodjon el rajtad a lustaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!