Mosóparfüm használatánál más is tapasztalta, hogy benne marad az adagolótartályban?
Én nem tapasztaltam még, Ahimsát és Pure-t használok.
De ezekben van oldódásgátló anyag, pont emiatt, nem is olajos állagúak, tehát nem tudom elképzelni sem, amiről beszélsz.
Max. ilyen gagyi Puella mosóparfüm esetén.
Most ez a Puellával történik. Ahimsát is használtam, nagyjából ugyanez történt. Köszönöm, akkor megpróbálom úgy is, hogy csak pár csepp a rekeszbe és semmi víz. Rengetegen dicsérik a Puellát, gondolom mások mosógépe is hasonló elven működik.
Az inkább rendszeresen fürdünk (és utána felveszitek ugyanazt a ruhát?) bölcs hozzászólással nem tudok mit kezdeni. Mosásonként néhány csepp parfüm nem nyomja el a testszagot, nem is ez a cél, sőt kifejezetten irritál engem is az erős ruhaillat. Egy minimális friss illat viszont kellemes, szagcsíkot nem szeretnék húzni.
A Puella egyértelműen nem keveredik el a vízzel, úszó olajfolt, mondjunk én nem öntöttem 5-6 ml-t a rekeszbe, soknak találtam. Persze lehet azért írnak ennyit, mert így legalább valamennyi a ruhára is kerül. Azért érdemes lenne megnézni mit hagy maga után, nekem tiszta olajos az öblítőrekesz fala, alja, ez nem biztos, hogy jót tesz a gépnek hosszabb távon, de nem vagyok szakértő.
Ahimsa barack is van itthon, abban van emulgeálószer (nem tudom a Puellaban van-e, sehol nem találtam az összetevőit) így oldódik is, de valahogy alig van illata a ruhán - 15-20 csepp mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!