Elektrosztatikus portörlő letisztítása hogyan?
Figyelt kérdés
Portalanítottam vele teljes házat, csupa kosz lett. Kiráztam, de hiába. Hogyan tisztítjátok? Porszívózzam ki? Öblítsem ki valami vegyszerrel, vagy úgy tönkremegy?
2023. aug. 4. 14:28
1/3 anonim válasza:
. Tisztántartás és tisztitás művelet a nyélnél fogva gyors pörgetéssel tisztítható, vagy a szállak bő vízzel történő átmosása és azt követő szárításával lehetséges. Tárolása a nyél végén található akasztónál felfüggesztett állapotba is lehetséges.
3/3 anonim válasza:
Ahogy írték.
Én ennél "primitívebben" szoktam. Kiállok a teraszra és addig csapkodom a tenyeremhez amíg kiszáll belőle a por.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!