Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan szedjem ki a pisiszagot...

Hogyan szedjem ki a pisiszagot az ülésből?

Figyelt kérdés

Történt ugyanis hogy Apósék kocsiját kölcsön kaptam a hétre és Buksi úgy kezdte hogy a hátsó ülést megjelölte ( nem szokott ilyet) Vassissal átmentem rajta, folt már noncs de olyan a szaga, mint a három napos hulláké. Van még két napom eltüntetni. Egyelőre nyitot ajtóval követem a napsugarakat, de az se szedi ki. Öntsék rá öblítőt? Parfümöt? Egyéb?

Köszönöm.

2023. júl. 11. 21:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Vassissal = Vanis-ssl
2023. júl. 11. 21:07
 2/10 A kérdező kommentje:
No még egyszer Vanis-sal
2023. júl. 11. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Szeintem csak kárpittisztító géppel tudod kiszedni, de ha a szivacs is elázott, akkor még azzal sem biztos. Idövel biztos fakul a szag, de két nap alatt nem fog elmúlni.
2023. júl. 11. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
29%
Van valami kárpit szagtalanító, régen vettem én is. Lehet hogy pont vanish. Egyébként először megpróbálnám ecetes vízzel és szivaccsal. Ilyen dögmelegben hamar szárad és elpárolog a szaga.
2023. júl. 11. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Hát ebben az esetben elvinném profihoz mélytisztításra.
2023. júl. 11. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező

Nézd meg van-e a közeletekben cég aki autók belső tisztításával (autókárpit tisztítás) foglalkozik!

Korábban én is azt hittem, hogy nagyon sok pénzt elkérnek a kárpittisztításért, de nem így van.

Ha találsz ilyet akkor vidd el oda és azt a területet tisztíttasd ki velük. Holnap megcsinálják aztán meg is szárad. Azzal is elmegy egy csomó pénzed ha mindenféle kárpittisztító szereket veszel meg és próbálgatod, nekik van rendesen gépük is hozzá.

2023. júl. 11. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
26%
Mond meg hogy te voltál, mert sikerült nagyon beb..ni. Megbocsáthatóbb mint az hogy nem tudod megnevelni a kutyádat.
2023. júl. 12. 08:53
 8/10 anonim ***** válasza:
38%

Szodabikarbonas viz . Az eltunteti a szagot. Foltot fog hagyni viszont. Szerintem. En megprobalnam.

Probald meg zsrt ajtok ablaknal a kvarclampat. Fertotlenit.

2023. júl. 12. 10:30
 9/10 Hova gondolsz ***** válasza:
67%

Létezik a Vanish Pet Expert Szőnyeg és Kárpittisztító spray.

Sajnos tapasztalatot nem tudok írni, de valószínűleg erre gondolhatott a 4-es is.

2023. júl. 12. 19:53
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Ecetes olló megoldja!
2023. júl. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!