Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kihez kell fordulnom ha egy...

Kihez kell fordulnom ha egy társasház "tetejére" madárriasztó tüskét szeretnék rakatni?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem a megfelelő kategóriát választottam, úgyhogy bocsi.

Adott egy társasház aminek mi lakunk a legtetején. A problémám az lenne, hogy a babaszoba ablaka felett van egy kis beugró ahová odaszállnak a galambok és az a legjobb elfoglaltságuk ott, hogy a korlátot és az ablakpárkányt telibe piszkítsák. Takaríthatom minden nap kb negyed óra múlva olyan mintha nem is csináltam volna semmit. Undorító mint a látvány, mint a takarítása. Velünk szemben pont ugyanilyen kialakítású ház van, ott az egész beugró rész tele van tüskékkel, nem is láttam ott még eddig galambokat de azért majd rákérdezek egy lakótól biztos, ami biztos. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor ha szólok a közös képviselőnek akkor ezt megcsinálják a ház közös költségéből vagy ezügyben nekem kell intézkednem? Egyáltalán foglalkozik ilyennel egy közös képviselő? Nyilván nem akarom, hogy más finanszírozza az én kívánságomat csak nem gondolnám, hogy én mint lakó ezügyben eljárhatnék. Félreértés ne essék, nem szeretnék madarakat kínozni de elégge visszataszító és idegesítő is ez a helyzet főleg, hogy a babaszobánál van.

2023. júl. 11. 11:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Közös képviselő. Ezért van.
2023. júl. 11. 12:02
 2/3 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk a panelprogrammal együtt megmegoldottuk ezt a problémát. Ha nálatok a közgyűlésen nem született erről a munkáról határozat, akkor a közös képviselő aligha fog beleegyezni (de ha van pénze a háznak, megteheti, felbukkant költség néven). Egyébként nem nagy dolog magadnak is megoldani. Kell hozzá egy deszka- vagy lécdarab, amibe szögeket ütsz. Ezt valahogy odarögzíted a párkányhoz és kész. Párszáz forintból megoldható, ha magad csinálod.
2023. júl. 11. 12:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem szólnék senkinek, megcsinálnám és kész. Akinek nem tetszik takarítsa a guanót.
2023. júl. 11. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!