Finish all In 1 Max Shine & Protect gélhez kell használni öblítőt?
Nem kell levenni. A mosogatógép más elven működik, mint a mosógép.
A mosógépbe ha csak félig pakolod, fele mennyiségű mosó és öblítőszert használsz, a gép pedig csak fele annyi vizet fog használni, mintha tele lenne.
A mosogatógép nem érzékeli, hogy mennyi benne az edény, adott programhoz adott mennyiségű vizet enged, bármennyi edény is van benne.
Az öblítés egy külön fázis. Ha egy kapszulában, gélben, vagy porban lenne öblítő, akkor semlegesítené a mosószert, mivel egyszerre olvad el a mosogatási fázisban. Nincs benne öblítő.
Alapvetően ezek a dolgok csak marketing fogások, mármint ezek az All in 1 kapszulák, gélek.
A mosogatógépen az All in 1 funkció arra szolgál, ha ilyen tablettát vagy gélt használsz, akkor nem adagol sót és öblítőt. Nem ajánlom a használatát.
Nekem mióta van mosogatógépem csak Somat vagy Finish öblítőt használtam, soha nem éreztünk semmit keserűnek.
Milyen programot használsz? Felmelegíti a gép a vizet rendesen?
55 perces programot használok: Előmosás (50°C)Mosás (55°C)Öblítés (60°C)
Szárítás. A következő program (intenzív) 170 perces, ebben lenne 3 öblítés. Te milyen programot használsz? Hányszor öblít abban a programban? Esetleg ezzel lehet gond, hogy csak egyszer öblít? A víz felmelegedését hogyan tudnám ellenőrizni? Ha az evőeszközön étel van, én sem érzem. Inkább a pohárnál, ha vizet iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!