Csak a szemétbe tudom dobni, nincs más lehetőség.
De már évtizedek óta nem találkoztam rossz tojással.
A héját a szemétbe, a tartalmát a vécébe.
De ahogy az 1-es is írta, vagy 30 éve nincs romlott tojáshoz "szerencsém"
Ha megnéztem vízben és úgy gondolom, hogy romlott, még a tojás feltörése nélkül, akkor egészben kidobom a kukába. Próbálom úgy, hogy zacskóban legyen vagy becsomagolni, hogy ne törjön össze amíg bent van a szemetessel és nem kint a házon kívül a nagy kukában.
Ha megtörtem és a szaga vagy színe miatt dobom ki akkor a vécébe a belsejét és a szemétbe a héját.
Ritka a rossz tojás, egyszer vettem eleve boltból olyat ami záp volt, egyszer amit ajándékba kaptam házitojásként, a többi inkább amiatt volt túl régi, mert nem használtuk fel időben és megöregedett már nálunk a hűtőben. Ez se volt sok.
Meg olyan szokott lenni - tegnap is volt egy - ami megrepedt a dobozában, nem vettem észre vásárláskor és a sárgája már gyanúsan tapadt a héjához, szaga se volt már megfelelő. Az ilyet én rossz tojás kategóriába teszem és kidobom, a leírt vécé + szemetes kombinációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!