Fürdőszoba, milyen tisztìtòszerek?
Kedves hàziasszonyok!:)
Fürdőszoba takarìtàshoz, tapasztalat alapjàn melyik a legjobb fürdőszoba tisztìtòszer? Főleg kàd pucolàshoz
a kád pucolásával nagyon észnél kell lenni. Eleve nem szabad szemcsés súrolószert használni, mert a kád fénye tönkremegy.
Csakis barátságos lágy, jól kenhető zsíroldó ami kell.
Ezt azért írom, mert a feleségem rém szólt, hogy ne avatkozzak a fürdőszobai munkájába, főleg a kádat kerüljem...majd ő...
Tényleg mindig fénylik, pedig akril kád...dea fajanszok is csillognak..
Egy DM boltban kérdezz rá, ott értenek hozzá
Wc tisztító a budiba. A Brefnek van valami illatosítottja, én azt használom, szeretem, plusz a beakasztós vackokat utálom, így ilyen korong kinyomót használok, Lidlben szoktam venni, amikor akciós. 1-2 hét alatt lekopik.
Kádra, szaniterekte a Lidl fürdőszoba tisztítóját használom, spriccnis flakonban van. Kb. minden második alkalomnál, szoktam zuhany kabin tisztítóval áttörölni a kádparavánt, amúgy csak ablaktisztítóval takarítom. Tükörre ablaktisztító, padlóra pici domestos a felmosó vízbe, ennyi. Heti-2 heti takarításhoz bőven elég. Ha vastag dzsuvát kell letakarítani, akkor az ecet és a domestos a barátod.
A szappanlerakódáshoz (mivel hogy az lúgos, ezért még erősebb lúg kell a feloldásához) a sütőtisztító vagy hideg zsíroldó a leghatékonyabb. Kesztyűben használandó!! Mert ezek a legerősebb gakarításhoz kapható, bárki által megvásárolható lúgok.
Én néha lexarom... leszed néhány réteg bőrt, nem túl kellemes.
Szóval a szappanlerakódást a hagyományos fürdőszobai és vízkőoldó tisztítók nem fogják felszedni, mert azok savasak, nem oldják fel a lúgos szappant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!