Mitol lehetnek állott/ázott kutya szagúak a ruhák? Mar kitakaritottam a mosógép szűrőjét, az adagolo fiókot.. sőt.. 90 fokos ures mosast is indítottam de nem oldotta meg a problemat. Otlet?
Figyelt kérdés
2023. jún. 8. 17:49
1/6 anonim válasza:
Én mosógélt használtam eddig, és néha büdös maradt pár ruha, konkrétan ilyen poshadt szaguk volt, azt hittem azért, mert régebbi darabok, most kapszulát használok, ugyanazzal az öblítővel, azóta minden illatos. Fogalmam sincs, a géllel miért maradtak büdösek.
3/6 anonim válasza:
Ázott kutya szagú ruha akkor szokott előfordulni, ha sok ruha mosásához kevés vagy nem megfelelő hatékonyságú mosószert ÉS olcsó öblítőt használsz.
Nem mindegy, hogy mennyi mosószert használsz adott adag ruhához és az sem, hogy abban milyen arányban vannak felületaktív anyagok.
4/6 anonim válasza:
A falban lévő cső, amire csatlakozik a mosógép csöve lehet eltömödve, és visszaáramlik a víz.
5/6 anonim válasza:
Van öblítő, akitől nekünk is ilyen lett, nem tudom miért...
És akkor is tapasztalok hasonlót, ha nem teregetem elég szellősen a ruhákat, vagy rövidprogramnál van néha, viszonylag sok ruhával. Ez alacsony hőfokon is mos és szerintem éppen csak nedvesíteni tudja a nagyobb adag ruhát.
6/6 anonim válasza:
Vicces, de én a folyékony Arielnél tapasztaltam ilyet. Lecseréltem, megszűnt a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!