Akik takarítóként dolgoznak, megveszitek a professzionális ipari tisztítószereket, vagy a hagyományos boltban kapható szerekkel dolgoztok?
Arra gondoltam, akik magánházaknál dolgozik, vagy irodákban.
Nyilván aki hotelben dolgozik, nem maga viszi a vegyszert….
Magánháznál is a megrendelő mondja meg, hogy mivel dolgozzon a takarító és azokat be is szerzi.
Van aki szódabikarbónára, citromsavra, van aki a Domestosra esküszik és van aki a legextrább, legdrágább külföldi cuccokkal dolgoztat, vagy csak maximálisan környezetkímélő szerekkel tolja.
A takarítónő takarít, nem anyagbeszerző.
Takarító vagyok magánházaknál.
Megbeszélés kérdése. Van, aki beszerzi, amit én kérek. Van, akit nem érdekel. Megveszem, kifizeti. Van, aki maga veszi meg és azt használom.
Miért kell a kérdést kiforgatni? Gondoltam egyértelmű, hogy a kérdés azoknak szól, akik MAGUKNAK veszik a szert….
Én hibáztam, elfelejtettem, hogy itt mindenki mindenbe beleköt, és kényszert érez arra, hogy odaböfögje a véleményét még akkor is, ha az egyeltalán nem releváns!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!