Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hetente, vagy két hetente...

Hetente, vagy két hetente mosol ágyneműt?

Figyelt kérdés
2023. máj. 2. 13:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%
Nem büdös, mert nem izzadok bele.Télen is csak egy plédet használok, de azt is lerugom. Alatta meg kókuszdeszkás szivacsmatrac van, ami szintén szellőzik. Inkább kutyaszőrős lesz, vagy elszíneződik. Felöltözve alszom, és a ruhámat kell sűrűbben mosni, hogy ne legyek büdös. Végül is, amíg a saját szagom nem zavar, addig nincs gond. Egyedül szeretek lenni.
2023. máj. 9. 04:34
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Amugy pukizáskor tényleg kijönnek kis mini trutymók... lehet teszek a seggemre egy teaszűrőt és elég lesz 1x mosni évente a huzatot.
2023. máj. 9. 16:03
 23/26 anonim ***** válasza:
24%
Havonta cseréljük, akkor utána megy mosásba majd a szekrénybe.
2023. jún. 7. 17:43
 24/26 gungasam ***** válasza:
56%
Borzalom, hogy itt miket olvastam....Mi nyáron hetente vagy igény szerint sűrűbben. Izzadós vagyok és ezért kánikula függő a mosás...Egyéb évszakokban ugyanaz van mint nyáron csak kissé ritkábban.
2023. júl. 4. 22:44
 25/26 anonim ***** válasza:
48%
Hetente szoktam, mert a kutyusom is az ágyon alszik (bár nem szőrhullató fajta, de akkor is így indokolt). Ha egyedül alszok, akkor 3-4 hetente elég, mert nem vagyok izzadós és mindig zuhanyzás után fekszek be tisztán az ágyba. Ha párom van, akkor megintcsak gyakrabban cserélem, hetente-kéthetente, mert nyilván ott már két ember koszolja be az ágyneműt, a szexről nem is beszélve.
2023. júl. 22. 16:00
 26/26 anonim ***** válasza:
74%

És én még azt hittem, én vagyok lusta és rendetlen, mert néha egy hónap is eltelik, mire lecserélem! A párna kivétel, azt hetente tisztát húzok.

Viszont soha nem fekszem zuhanyozás nélkül az ágyba.

2023. okt. 13. 23:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!