Mivel tudnám kiszedni a foltot a ruhából?
Legalább most kidobod és megtanulod egy életre, hogy a műbőr az nem bőr ráadásul rendkívül egészségtelen viselet!!
Csak gondold végig, ha a szekrényben kioldódott a színe, akkor milyen hatással van a bőrödre, ha naponta beleizzadsz.
Örülj, hogy megszabadultál az esetleges bőrrák kockázatától.
Amúgy lehet, hogy divatos a szemedben, de messziről látszódik, hogy egy gagyi műbőr.
Próbáld meg bútorokhoz vagy cipőkhöz való tisztítószerrel, amit műbőrhöz ajánlanak. Talán az segít.
Cipőboltban tudnak tanácsot adni, mert a műbőr cipőket is kell valamivel tisztítani. Ha van otthon színtelen cipőápoló, lehet az is jó, de érdemes lenne megkérdezni egy boltban előtte.
Nem volt ebben új információ, nem kárörvendő kioktatást kértem, meg tanítást. Senki sem hordja naponta, én sem.
Megtéveszteni meg senkit nem akarok egy 6ezres nadrággal.
Másodiknak koszonom szépen :)
"kárörvendő kioktatás"
???
Bolond vagy te kiskamasz.
Búfalo Multi Schaum tisztítóhab minden színhez 200 ml
Nekem egyszer a Tamaris cipőboltban ajánlották ezt a világos cipőm tisztítására. Azóta a fehér műbőr övemet (amit a sötétkék nadrágom összefog) illetve a bézs táskámat, amit a sötétkék kabátom fog be, ezekkel takarítom. Gyönyörűen lehoz mindent pillanatok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!