WC kagylót , hogyan vízkőtelenítik? Nehezen megy le , a papír, víz stb! Vízkőoldót öntöttem bele , semmi hatás, sósavat tettem attól habzik, elég ha utanna leöblítem lemar némi vízkövet rakódást?
Tiszta, csak vízköves!
80' évekbeli!
Amit írsz az már részleges dugulás, ami idővel fokozódik. A sav nem fogja kimarni (max a hugykövet,vízkövet). Lerakódik az anyag az U csőben és tapad hozzá mindig egy kicsi.
Ezt vagy dugulás elhárítók tudják neked géppel kiszedni, vagy csésze felszedés után hátulról kivésni.
Mindenesetre egy jókora probléma kezdetén vagy ......
Sósav a leghatékonyabb vízkőoldó,úgyhogy az levisz minden vízkövet elég gyorsan,persze annak is kell valamennyi hatásídő.
Egyáltalán nem biztos hogy el van dugulva,a régieknél előfordúl hogy a kialakítása miatt kevés a víznyomás amit az újabb öblítőtartályok adnak.
Nekem is ilyen régi volt,amikor beköltöztem annyi vízkő volt benne hogy 1 liter sósavat kellet beleönteni ,ilyen nagy darabokban vált le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!