Mivel tudnám kiszedni a foltot a fehér ágyneműből?
Csak a hipó (domestost használok, ugyanaz, csak jobban szeretem a sűrű állagát, könnyebb használni).
Sajnos nem tudok jobbat.
Amikor az első gyerekem pici volt akkor az egyik kismamának mindig szép fehér előkéi voltak és megkérdeztem hogy csinálja, mert nekem a sütőtök, sárgarépalé meg pár gyümölcs semmivel nem jött ki nyom nélkül. Azt mondta ő csak magas hőmérsékleten mossa.
Később rájöttem, hogy kamuzott, nyilván vadiúj előkéi voltak ilyen alkalmakra vagy szimplán hipóba áztatta és az eltüntette a korábbi mintát is közben.
Lehet venni színes ruhákhoz való fehérítőt is, néha az is segít, de csak korlátozottan, nem mindenféle folthoz jó. Ilyen az is amit te is próbáltál használni. Színeseknél volt hogy azzal sikerrel jártam. De fehér cuccoknál felesleges, nyugodtan hipózd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!