Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hagyan takarítsam ezt ki?

Hagyan takarítsam ezt ki?

Figyelt kérdés
Az az idióta párom úgy gondolta,hogy majd ő kikotorja azt a kéményt amelyik a konyhánkban van,és most csupa korom minden ami bent volt. A konyhaszekrény,asztal,székek,terítő edények,mindenen ott vannak az apró koromszemcsék. Hiába törlöm,csak kenődik,és kenődik a csempét már felmostam vagy ötször,de még mindig fekete csíkos. A szekrénynek meg a többinek neki sem merek így állni. Mindjárt felrobbanok!!!
2010. okt. 7. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
súrolópor,vagy cif.A lényeg ogy jó meleg vízzel takaríts..sajna eltarthat egy darabig
2010. okt. 7. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:

hajrá csak ezt tudom mondani.

Jó úton jársz, de nem az első felmosásra lesz tiszta.Majd a 4-5ik víz tiszta lesz.

2010. okt. 7. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Kitartás, ez sajnos csak így megy, sok felmosás, mindig váltott, friss meleg vízzel. A konyhabútorokat nem túlságosan kicsavart törlőruhával, meleg, mosogatószeres vízzel mosd át 2-3-szor, utána töröld szárazra és végül papírtörlővel és ablaktisztítóval már végleges eredményt tudsz elérni.
2010. okt. 7. 13:07
 4/5 anonim válasza:
Nálunk nyáron volt kéménykotrás, igaz mi felkészültünk rá, és mindent kivittünk a konyhából. A csempéről viszont rengeteg kormot kellett felsúrolnom. Tömény mosogatószeres víz, és a végén Domestos a fugákba. Nekem így sikerült feltakarítanom, persze többszöri felmosás után.
2010. okt. 8. 16:32
 5/5 A kérdező kommentje:
13:07-es! Ne haragudj,véletlenül rákattintottam én hülye arra,hogy nem helyes a válaszod,pedig az!!! Hogyan tehetném jóvá???? :(
2010. okt. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!