Hogy lehet az ablakot csíkmentesre lemosni?
Figyelt kérdés
Amikor letisztítom, akkor csíkmentesnek tűnik. Viszont egy idő után ahogy kinézek rajta, mindig látom, hogy becsíkozódott.2023. márc. 20. 16:02
1/8 anonim válasza:
Alkoholtartalmú ablakmosó folyadékot használsz?
2/8 anonim válasza:
Én így szoktam:
-leporszívózom
-alaposan lemosom a kereteit
-gyenge mosószeres, langyos vízzel az üveget kívül-belül
-lemosom tiszta vízzel
-áttörölgetem
-majd ablaktisztítóval a szokásos módon, vagy inkább ecetes-vizes nedves ronggyal
Ragyog, mint Salamon töklámpása. 😁
3/8 A kérdező kommentje:
Hát azt nem tudom, mindig mást, ami éppen van. Be tudok szerezni alkoholmentest is, ha adsz tippet.
2023. márc. 20. 16:06
4/8 A kérdező kommentje:
2-es, ez nekem napokig eltartana. 3 szintes a ház, rengeteg, és óriási az ablak. Egyszer tudok végigmenni egy ablakon.
2023. márc. 20. 16:07
5/8 anonim válasza:
Akinek jutott ekkora házra,az ne panaszkodjon.
Vannak takarító vállalkozások is .
6/8 anonim válasza:
Keress rá a vixi ablaktisztító kendőkre. Az ismerőseim ódákat zengnek róla (nekem nincs), ráadásul vegyszermentes.
7/8 anonim válasza:
Mosogatószeres langyos víz, plussz jó minőségű gumis lehúzó. Az papírtörlő+Clin csak koszkenegetés.
8/8 anonim válasza:
minden sz@rt kipróbáltam. tudod mi a jó?
sima víz és egy kis ecet. ennyi.
ha nagyon akarod, akkor egy csöpp mosogatószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!