Hűtőszekrényt hány óra alatt lehet leolvasztani?
Figyelt kérdés
Electrolux körülbelül mellmagasság íg ér vagy egy kicsit feljebb.. felül egy kis fagyasztó rész.... Egyajtós2023. márc. 20. 10:26
1/9 anonim válasza:
Rakj elé ventilátor hogy cserélődjön a levegő kb 1óra így.
2/9 anonim válasza:
Kést ne használj, de pl. egy hajszárítóval hamar leolvaszthatod.
3/9 anonim válasza:
Forró vizet lábosba és be a hűtőbe.Pikk-pakk leolvad
4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Ventilátorom nincs de hajszárító van szerintem azt fogom is használni és a forró víz..... Köszi köszi!
Még télen lett volna jobb.... De kicsúsztam belőle
2023. márc. 20. 11:21
5/9 A kérdező kommentje:
Tisztítószert mit használjak és hogyan?
Bocs férfi vagyok és egyedül élek
2023. márc. 20. 11:21
6/9 anonim válasza:
az alkoholos ablaktisztító a legjobb, az oldja a zsirt, fertőtlenít, és elpárolog gyorsan.
Miután leolvadt, szepen mindent körbetörölgetsz vele.
Ha penesz is van, annak inkább hypo-t vagy domestost adjál.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!!
2023. márc. 20. 13:06
8/9 anonim válasza:
Nekem múltkor 2 óra volt a hűtőtakarítás, de mindennel együtt, tehát annyi idő már ki is töröltem az egészet. Úgy csináltam, hogy kipakoltam mindent belőle, kihúztam, mindkét ajtaját teljesen kitártam. A sima hűtőrész van nálam felül, azzal kezdtem a takarítást, addig alul a mélyhűtő részt hagytam olvadni. Végül mikor már kevés jég volt csak benne, akkor hajszárítóval lefújtam, majd az alsó részt is kipucoltam. Bedugtam, visszapakoltam és kész.
9/9 anonim válasza:
a fagyasztós cuccokra nagyon vigyázz, hogy ne olvadjanak ki.
Vegyél a legolcsóbb hűtőtaskából, amennyi kell, beraksz táskánként egy 3/4-ig töltött 1.5l palack vizet a fagyóba 24 órára. Utána átrakod a hűtőtáskába, órákig elvan.
A sima hűtős cuccok gond nélkül kibírnak pár órát szobahőmersékleten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!