Mit tesztek a vízbe, amikor valamit le akartok mosni, pl. szekrények, ajtók, ablakok….?
Figyelt kérdés
2023. márc. 16. 20:00
1/7 nemaRendőrség válasza:
Rongyot amivel lomosom a dolgot.
Üvegnél lehúzom ablaktörlő gumival a vizet hogy cseppmentes legyen
2/7 anonim válasza:
Szekrényeim fából vannak, azokat nem mosom.
Konyhabútort mosogatószerrel, ablakot is pár csepp mosogatószere vízzel és én is lehúzom, majd viledával, papírtörlővel áttörlőm, a fa részét és az ajtókat is domestossal.
3/7 anonim válasza:
Egy kevés mosogatószert szoktam tenni a vízbe.
De ahogy írták is már, vannak bútorok amiket nem jó vizessel mosni. Ezeket inkább ablaktisztítóval érdemes. nekünk a konyhaszekrényre kifejezetten mondta a készítője, hogy vizessel ne, csak ha muszáj akkor ablaktisztítóval, különben megázik a fa és megdagad.
4/7 anonim válasza:
Én évek óta ablaktisztítót használok a portörléshez is.
5/7 anonim válasza:
én a frosch általános tisztítóját, igazából csak az illata miatt, mert azt szeretem. Gyakorlatilag meg bármi jó bele.
6/7 anonim válasza:
Alapvetően semmit, csak melegvíz + mikroszálas rongy.
Ha zsírt kell leszedni, akkor alkoholos ablaktisztítót fújok rá
7/7 anonim válasza:
Kevés mosogatószert. A fából készült szekrényeket, szekrényajtókat méhviaszos bútorápolóval törlöm át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!